https://www.high-endrolex.com/10 З нагоди Дня журналіста провідний фахівець з питань взаємодії зі ЗМІ НУЦЗУ Лариса Кошеварова нагороджена почесною грамотою Національної Спілки журналістів України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2011
НУЦЗУ

З нагоди Дня журналіста провідний фахівець з питань взаємодії зі ЗМІ НУЦЗУ Лариса Кошеварова нагороджена почесною грамотою Національної Спілки журналістів України

Її особисті архіви  налічують кілометри кіно і відеоплівки, тисячі  фотодокументів рейдів оперативних груп підрозділів МВС і пожежної охорони,   СБУ і  прокуратури, Держдепратаменту виконання покарань і УБОЗ, Держрибоохорони і мисливських господарств    часів радянських  і Незалежної України. Крім того, у літописі її творчої біографії - служба у погонах в Державному департаменті виконання покарань. У 2003 році київські генерали вирішили, що «тюремні таємниці» саме вона зможе відкрити журналістам і створили на базі Управління виконання покарань у Харківській області першу в Україні прес-службу у тюремному відомстві і, запросивши на роботу, призначили її очільником журналіста кримінальної хроніки телеканалу АТВК Ларису Кошеварову. Вона має непоодинокі заохочення і відзнаки «За сприяння органам внутрішніх справ», «відмінник» пенітенціарної служби. 3 2006 року отримала посаду з питань взаємодії із ЗМІ в Національному університеті цивільного захисту.
Цьогоріч заохочення до професійного свята – це визнання її фахової журналістської позиції і професіоналізму, стимул довіри і  аванс на нові творчі звершення.
З нагоди   Дня журналіста провідний фахівець з питань взаємодії зі ЗМІ Національного університету цивільного захисту України  нагороджена почесною грамотою Національної Спілки журналістів України – за багаторічну плідну працю у засобах масової інформації, активне сприяння журналістам у їхній діяльності та з нагоди ювілею. Журналіст  упевнена,  що досягла успіхів саме завдяки відвертості. «Прес-служби і центри зв'язків з громадськістю постійно спілкуються з журналістами.
 
 
Я поважаю  кореспондентів і репортерів  за вміння спілкуватися і ставити складні питання. А ще ціную у колегах ще і мужність. Адже журналістика входить у п'ятірку найнебезпечних професій у світі», запевнила Лариса Кошеварова..
У Харкові, у урочистоях з нагоди професійного свята журналістів взяв участь духовий оркестр НУЦЗУ.
Грамотами установ, відомств, вищих навчальних закладів, служб міської ради та облдержадміністрації були  відзначені  кореспонденти друкованих ЗМІ, теле-радіоканалів, Інтернет-агенцій Харківщини.
 
 
 
 
Сергій Мішенін, начальник сектора взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ, підполковник служби цз, член Національної Спілки журналістів України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10