https://www.high-endrolex.com/10 1 червня – Міжнародний день захисту дітей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

    В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) уважно і доброзичливо ставляться до кожного свого вихованця. Керівництво, професорсько-викладацький склад та працівники навчального закладу прикладають максимальні зусилля для виховання не лише професіоналів рятувальної справи та всебічно розвинених особистостей, а й просто добрих і чуйних людей.
    Особливе, по-батьківськи турботливе ставлення у керівництва навчального закладу до курсантів та студентів, які потребують соціального захисту, – з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. На сьогоднішній день таких в навчальному закладі – 30. У рамках благодійної акції, яка в Академії пожежної безпеки традиційно проводиться 1 червня в Міжнародний день захисту дітей, з ними зустрілися ректор полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь та проректор по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько. Окрім привітань, усі діти отримали з нагоди свята матеріальну допомогу.
 

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10