https://www.high-endrolex.com/10 Перше червня – Міжнародний день захисту дітей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Перше червня – Міжнародний день захисту дітей

    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) опікується Кропивнянським дитячим будинком, розташованим у Золотоніському районі Черкаської області. Працівники, курсанти та студенти навчального закладу навідують підшефних напередодні великих українських свят та періодично запрошують до себе у гості. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей підшефних запросили на спортивно-розважальне шоу «Богатир-рятівник 2011», яке відбулося 29 травня на березі Дніпра (на спортивно-розважальному комплексі «Бочка») за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.
    Представники курсантського та студентського самоврядування на чолі з його головою курсантом 4 курсу старшим сержантом служби цивільного захисту Оленою Борсук подарували своїм підшефним незабутній день. Діти мали змогу не тільки подивитися спортивне шоу та взяти участь у конкурсах, а ще й позасмагати, пограти у пляжний волейбол, покуштувати курсантського обіду зі смачною «солдатською» кашею, поласувати морозивом та солодощами, а після завершення спортивного свята – розважитися у дитячому торгівельно-розважальному центрі «Пластилін» та відвідати піцерію.
 

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10