https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники люблять спорт! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Рятувальники люблять спорт!

    Останній тиждень був щедрим на спортивні змагання для спортсменів Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси)
    На Кубку України з легкої атлетики, що проходив у м. Ялта з 28 травня по 3 червня, курсант 5 курсу АПБ Юлія Олішевська у складі збірної команди Черкаської області виборола третє місце в естафеті 4х400 м та посіла сьоме місце в особистому заліку з бігу на дистанції 400 м, а курсант 2 курсу Фарход Іргашев посів 14 місце з бігу на дистанції 3000 м та 15 місце – на дистанції 1500 м.
    Третього червня збірна команда АПБ стала чемпіоном на змаганнях з легкоатлетичного кросу, які проводила Черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України в залік 57 Спартакіади. В особистому заліку чемпіонами змагань стали курсант 5 курсу Юлія Олішевська (на дистанції 1000 м), курсант 1 курсу Леонід Сотніченко (на дистанції 3000 м), курсант 2 курсу Фарход Іргашев (на дистанції 5000 м) та лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко (на дистанції 8000 м). А курсант 2 курсу Іван Рудик виборов друге місце з бігу на дистанції 1000 м.
    Четвертого червня курсант 2 курсу Марія Великоцька посіла п’яте місце та виконала норматив майстра спорту України з триатлону на Відкритому чемпіонаті України та міжнародних змаганнях Слов’янська хвиля з триатлону на довгі дистанції, що пройшов у м. Переяслав-Хмельницький.
    Того ж дня студент 4 курсу Віталій Максимів став чемпіоном у ваговій категорії до 62 кг на Черкаському обласному турнірі з бойового самбо, що пройшов у с. Сагунівка Черкаського району. На цих же змаганнях курсант 4 курсу Іван Волошин став чемпіоном у ваговій категорії до 68 кг, курсант 3 курсу Максим Смірнов виборов друге місце у ваговій категорії до 74 кг, курсант 3 курсу Сергій Качкуркін – друге місце у ваговій категорії до 82 кг, курсант 1 курсу Євген Орел – трете місце у ваговій категорії до 68 кг, а курсант 3 курсу Сергій Петренюк – трете місце у ваговій категорії до 74 кг.


 

 

Кафедра фізичної підготовки
факультету управління,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10