https://www.high-endrolex.com/10 Новини з навчального полігону | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2010
НУЦЗУ

Новини з навчального полігону

Продовжується засвоєння курсантами-першокурсниками практичних знань, які знадобляться їм у подальшій професійній діяльності.

На цьому тижні було проведено відпрацювання практичних навичок з дисципліни РХБЗ. Кожен першокурсник зумів змінити захисну коробку індивідуального протигазу в непридатному для дихання середовищі та засвоїти процес самогасіння. Всі курсанти впорались з цим завданням на добре та відмінно.

Вже стало доброю традицією проводити вихідні в навчальному полігоні насичено, різноманітно та цікаво. Цими вихідними відбулося змагання з легкоатлетичного кросу на 3000м в залік спартакіади табірного збору. Після напруженої боротьби перемогу отримав факультет пожежної безпеки. В індивідуальній першості відзначилися: 
         перше місце - Бобаль Юрий (факультет ПБ); 
         друге місце – Старчеус Герман (факультет ОРС);
         третє місце – Коваленко Артем (факультет ПБ).
Досить напружена боротьба була помітна і в індивідуальній першості табірного збору з шахів, але призові місця розподілилися таким чином: перше місце поділили Єлісєєв Дмитро (факультет ПБ) та Радковський Іван (факультет ЦЗ), друге місце – Поповіченко Роман (факультет ПБ).

Тривають змагання з футболу між навчальними групами в залік спартакіади табірного збору, а також з волейболу та баскетболу.  Завершенням вихідного дня був концерт колективу художньої самодіяльності факультетів. Кожен глядач отримав заряд позитивних емоцій. 

 

Рада самоврядування 1-го курсу факультету пожежної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10