https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч ветеранів з майбутніми учасниками параду у Києві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.06.2011
НУЦЗУ

Зустріч ветеранів з майбутніми учасниками параду у Києві

22-го червня на плацу Національного університету цивільного захисту України відбулася зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни та навчального закладу із курсантами, що стануть учасниками урочистого параду з нагоди 20-ї річниці Незалежності України. Перед парадним розрахунком виступив учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні Валентин Іванніков. Ветеран війни визначив виняткову місію курсантів щодо їх відповідальності при проходженні урочистим маршем головною вулицею нашої столиці. У день початку Великої Вітчизняної війни 70 років по тому Валентин Іванніков, звертаючись до молодого поклоніння, зазначив, що сьогоднішня молодь є продовжувачем славних традицій своїх дідів та прадідів. Молоде покоління, зазначив він, повинно завжди пам’ятати про їх славні подвиги та героїзм людей тих, хто був у тилу, про ті страшні дні початку нападу німецько-фашистських загарбників на радянську землю. Ветеран навчального закладу Борис Козлов по-батьківськи благословив курсантів на виконання благородної справи та закликав достойно виконати почесну місію, аби бути гідними звання курсанта Національного університету цивільного захисту України.
Цьогоріч 22-го червня уперше в Україні вшановували пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні. У проведеній в нашій державі церемонії - Хвилині мовчання по загиблих в 1941-1945 роках – взяв участь і колектив Національного університету цивільного захисту України.
Шанований гість зустрічі Валентин Прокопійович Іванніков був нагороджений орденом «Честь і Слава» Асоціації ветеранів МНС України.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Сергія Мішеніна

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10