https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та офіцери Національного університету цивільного захисту України розпочали тренування для участі у святковому параді до 20-ої річниці Незалежності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2011
НУЦЗУ

Курсанти та офіцери Національного університету цивільного захисту України розпочали тренування для участі у святковому параді до 20-ої річниці Незалежності

Насправді ж репетиції курсантів не припинялися з часу підготовки до параду на День Перемоги. День у день відточується стройова майстерність.
Важко доводиться обранцям урочистої події, але вони на це не зважають. Курсанти впевнені - така нагода випадає не кожному у житті, тому тренуються на совість, до того ж виснажливі тренування справжньому офіцерові підуть тільки на користь. Для них участь у державному святі, у параді на головній площі держави – справа честі. Кожного дня кроки на плацу стають більш упевненими та відточеними.
 Сьогодні відбулася зустріч ректора університету генерал-лейтенанта служби цивільного захисту Садкового Володимира Петровича, з особовим складом парадного розрахунку. Володимир Петрович зазначив, що курсантам випала велика честь представляти рідний навчальний заклад на параді з нагоди 20-ої річниці Незалежності України. Також він розповів, що на Крещатику наші курсанти завжди показували високий стройовий вишкіл і отримували найвищі оцінки від керівництва держави, до того ж більшість серед відкомандированих із числа офіцерського складу вже брали участь у святкових парадах до Дня Незалежності у 2009, та з нагоди 65-ї річниці Дня Перемоги.
Святкові заходи та парад відбудуться 24 серпня, на Хрещатику. На цій вулиці, напередодні, пройде  загальна репетиція, в якій  візьмуть участь представники усіх силових відомств, що задіяні у параді.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Начальник сектору психологічного забезпечення
старший лейтенант служби ЦЗ
 Косолапов Олексій Миколайович
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10