https://www.high-endrolex.com/10 Професор кафедри Національного університету цивільного захисту України взяв участь у міжнародному заході з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та недопущення атомних аварій і катастроф у майбутньому | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.06.2011
НУЦЗУ

Професор кафедри Національного університету цивільного захисту України взяв участь у міжнародному заході з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та недопущення атомних аварій і катастроф у майбутньому

21-го червня у харківському музеї «Пожежні та рятувальники Чорнобилю» у рамках розвитку міжнародних зв’язків відбулася зустріч активу громадської організації «Пожежні та рятувальники Чорнобилю» із делегацією з міста-побратима Нюрнберга. Очолив делегацію референт з питань навколишнього середовища муніципалітету міста Нюрнберг, доктор Петер Плушка. Він є автором багатьох наукових праць про Чорнобильську катастрофу. Також до складу делегації увійшли експерт з наслідків Чорнобильської катастрофи доктор Альфред Кьорбляйн, представник Спілки захисту природи Баварії Андре Вінкель.
Під час зустрічі, після ознайомлення з експозицією музею, відбулася дискусія з проблемних питань щодо подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та недопущення атомних аварій і катастроф у майбутньому.

У искусії з визначених питань активну участь узяв професор кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України кандидат технічних наук, доцент Кулєшов Микола Миколайович. Обидві сторони зустрічі були задоволені підсумками професійного діалогу та висловили побажання щодо подальшого розвитку співпраці.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10