https://www.high-endrolex.com/10 Цілителі душ звітують громадськості про п’ять років екстремального життя | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.06.2011
НУЦЗУ

Цілителі душ звітують громадськості про п’ять років екстремального життя

На сьогодні життя висуває нові вимоги до якості підготовки фахівців аварійно-рятувальної справи. На сьогодні вкрай актуальним стає питання впровадження в підготовку та професійну діяльність рятувальників науково обґрунтованих програм та практичних рекомендацій, які б давали відповідні результати вже сьогодні. Метою досягнення цих рекомендацій є надання кваліфікованої психологічної допомоги рятувальникам та населенню, що постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій.
Ці тенденції знайшли відображення у Законі України «Про правові засади цивільного захисту», 13 стаття якого має назву «Психологічний захист». Саме для втілення у її життя Міністерство надзвичайних ситуацій України та Університет цивільного захисту України 20 червня 2006 року створили науково-дослідну лабораторію екстремальної та кризової психології. За 5 років співробітниками була проведена значна практична робота. Яка саме – дивіться і читайте у спеціальній презентації «П’ятирічний екстремальний звіт».
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10