https://www.high-endrolex.com/10 ВЕЛИКІ ПРИСТРАСТІ НА МАЛОМУ ПОЛІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ВЕЛИКІ ПРИСТРАСТІ НА МАЛОМУ ПОЛІ

    Протягом тижня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) проходив Чемпіонат з міні-футболу на першість навчального закладу серед курсантських та студентських курсів.

    З 14 команд-учасниць право змагатися у фінальних матчах, вибороли збірні з числа студентів третього курсу факультету цивільного захисту та техногенної безпеки (ФЦЗ та ТБ), курсанти першого та другого курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) та третього курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД).

    Завершальні матчі відбулися 25 вересня на полі для гри у міні-футбол зі штучним покриттям, розташованому у внутрішньому дворі академії. Четверте місце посіли студенти третього курсу ФЦЗ та ТБ, які з рахунком 7:1 поступилися третім місцем курсантам 2 курсу ФППД. А от матч за перше місце не пройшов з такою явною перевагою однієї з команд. Рахунок 3:3 призвів до призначення післяматчевих пенальті. І вже вони визначили переможця – 7:6 на рахунок футболістів першого курсу ФППД!

    Суддями чемпіонату були викладач відділу пожежно-рятувальної підготовки підполковник служби цивільного захисту Валентин Бардіс, викладач цього ж відділу майор служби цивільного захисту Юрій Лісняк. Нагородження проводив головний суддя змагань – проректор академії по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько.

    Збірні, що посіли перше, друге, третє та четверте місця, були нагороджені Дипломами та солодкими призами (тортами у вигляді футбольного поля). Чемпіон змагань, збірна першого курсу ФППД отримала ще й перехідний кубок.

    Кращим бомбардиром Чемпіонату був визнаний курсант 3 курсу Євген Трандофілов, кращим нападником – студент 3 курсу Роман Лук’янець, кращим захисником – курсант 2 курсу Ігор Жук, кращим воротарем – першокурсник Руслан Крисенко. За персональні спортивні досягнення та видовищність гри хлопці, окрім Дипломів, отримали грошову винагороду від ректора академії полковника служби цивільного захисту Миколи Кришталя.



 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10