https://www.high-endrolex.com/10 ЧЕРКАСЬКИЙ РЯТУВАЛЬНИК ВІТАЛІЙ СНЕСАР – АБСОЛЮТНИЙ ЧЕМПІОН ЄВРОПИ З МОРСЬКОГО БАГАТОБОРСТВА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЧЕРКАСЬКИЙ РЯТУВАЛЬНИК ВІТАЛІЙ СНЕСАР – АБСОЛЮТНИЙ ЧЕМПІОН ЄВРОПИ З МОРСЬКОГО БАГАТОБОРСТВА

    Майстер спорту міжнародного класу з морських багатоборств старший викладач кафедри фізичної підготовки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) підполковник служби цивільного захисту Віталій Снесар та кандидат у майстри спорту з морських багатоборств, курсант третього курсу АПБ Владислав Мединський взяли участь у Чемпіонаті Європи з морського багатоборства, який пройшов у м. Черкасах 18-22 вересня. Окрім збірної України, у складі якої виступали спортсмени МНС-ники, за перемогу у змаганнях боролися збірні у складі семи осіб з Росії, Німеччини, Республіки Блорусь та Болгарії.
    Цього разу кращими виявилися багатоборці Росії. На другому місці –українські спортсмени, на третьому – багатоборці Німеччини.
    Змагання в особистому заліку проводилися окремо між чоловіками, жінками та юнаками. Серед 42 чоловіків, які змагалися за звання чемпіона Європи абсолютну перемогу здобув відомий черкаський спортсмен, підполковник служби цивільного захисту Віталій Снесар.


 

 

На фото: моменти змагань; нагородження переможців; грамоту отримує Віталій Снесар.


Світлана Єренкова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10