https://www.high-endrolex.com/10 У СКАРБНИЧКУ СПОРТИВНИХ ДОСЯГНЕНЬ АПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

У СКАРБНИЧКУ СПОРТИВНИХ ДОСЯГНЕНЬ АПБ

    Курсант другого курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Марія Великоцька взяла участь у Кубку України з триатлону, який проходив 17-19 вересня у Маріуполі, та посіла 2 місце у командному заліку серед юніорів й 11-те – в особистому заліку серед жінок.

    24 вересня легкоатлети академії взяли участь у черговому Чемпіонаті Черкаської обласної Ради ФСТ «Динамо» з легкоатлетичного кросу. У командному заліку збірна навчального закладу посіла перше місце, а в особистому – на дистанції 1000 метрів переможцями стали курсант п’ятого курсу Юлія Олішевська (серед жінок) та курсант другого курсу Сергій Бухаров (серед чоловіків). Перше місце на дистанції 5000 метрів виборов курсант другого курсу Фарход Іргашев, а на дистанції 8000 метрів – лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко. Третє місце на дистанції 3000 метрів посів курсант другого курсу Іван Рудик.


 

 

На фото: моменти Чемпіонату Черкаської обласної Ради ФСТ «Динамо» з легкоатлетичного кросу.

Світлана Єренкова
Фото кафедри фізичної підготовки АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10