https://www.high-endrolex.com/10 Двох курсантів ЛДУ БЖД, які стали чемпіонами світу, привітали на урочистих з борах з нагоди Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2010
ЛДУ БЖД

Двох курсантів ЛДУ БЖД, які стали чемпіонами світу, привітали на урочистих з борах з нагоди Дня рятівника

В рамках відзначення Дня Рятівника у приміщенні міжнародного Центру культури та мистецтв (Жовтневому палаці) від імені Президента України, Прем’єр-міністра і Голови Верховної Ради України працівників МНС привітали Державними нагородами.
На урочистостях були присутні заступник голови адміністрації Президента України Геннадій Васильєв, Віце-прем’єр-міністр України Володимир Сивкович та голова комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи А. Семинога, народні депутати України, т.в.о. Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Михайло Болотських, представники Центральних органів виконавчої влади, керівники територіальних органів та підрозділів системи МНС та співробітники Міністерства. Оголосили вітання від Президента України Віктора Януковича і Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, Голови Верховної Ради України та вручили Державні нагороди кращим рятувальникам Міністерства.


Високопосадовці та гості свята привітали збірну України з пожежно-прикладного спорту, яка здобула золото на чемпіонаті світу. Серед спортсменів, які удостоєні звання чемпіона світу, курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Сергій Присяженко та Олександр Андрійчук.
Після урочистостей відбувся святковий концерт за участю народного артиста України Володимира Гришка, народних вокальних ансамблів «Гетьман» та «Med sound», Національного заслуженого академічного ансамблю танців України ім. П.Вірського, Білоруського вокально-інструментального ансамблю «Сябри» та інших виконавців.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10