https://www.high-endrolex.com/10 Загальні збори курсантів, студентів та ліцеїстів училища | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.10.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

Загальні збори курсантів, студентів та ліцеїстів училища

10 жовтня 2012 року у Вінницькому вищому професійному училищі        ЛДУ БЖД відбулись Загальні збори курсантів, студентів та ліцеїстів навчального закладу, ініціатором яких стала Рада самоврядування училища.

Голова Ради самоврядування училища курсант ІІІ курсу Лівіновський Павло прозвітував про діяльність Ради протягом 2011-2012 навчального року, зупинився на проблемних питаннях щодо організації навчально-виховної, культурно-масової та спортивної діяльності. Член Ради самоврядування курсант ІІ курсу Анна Рич ознайомила усіх присутніх з правами та обов’язками Ради, розповіла про пріоритетні напрямки роботи, а також про подальші плани в діяльності Ради.

Під час Зборів усі присутні мали змогу обговорити існуючі проблеми, особисто задати питання представникам Ради, а також внести пропозиції стосовно покращення діяльності курсантського та студентського самоврядування училища.

Наприкінці Зборів, шляхом відкритого голосування відбулися вибори нових членів до Ради самоврядування училища.

В цілому захід пройшов злагоджено та організовано, а ухвалені рішення беззаперечно сприятимуть подальшому вдосконаленню роботи курсантського та  студентського самоврядування училища.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10