https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ взяли участь у Всеросійській науково-практичній конференції «Особистість і буття: проблеми, закономірності та феноменологія со-буттєвості». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2012
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ взяли участь у Всеросійській науково-практичній конференції «Особистість і буття: проблеми, закономірності та феноменологія со-буттєвості».

Днями у Сочинському державному університеті відбулася Всеросійська науково-практична конференція «Особистість і буття: проблеми, закономірності та феноменологія со-буттєвості».
У роботі конференції взяли участь понад 200 психологів, філософів, педагогів, працівників соціальної сфери з Астрахані, Барнаула, Воронежа, Казані, Костроми, Краснодара, Красноярська, Майкопа, Москви, Новоросійська, Новосибірська, Санкт-Петербурга та інших міст Росії, а також науковці кафедри прикладної психології Національного університету цивільного захисту України.
Велика кількість і кваліфікаційний рівень учасників конференції (75% учасників мають науковий ступінь, близько 30% - доктори наук) свідчить про актуальність розглянутих проблем особистості як суб'єкта спів-буття і потреби в активних наукових контактах представників різних країн.
На пленарних і секційних засіданнях, круглих столах учасниками конференції розглянуті різні психологічні аспекти проблем особистості її буття і з-буття. Активними учасниками наукового форуму стали начальник кафедри прикладної психології Національного університету цивільного захисту України полковник служби ЦЗ Ліна Перелигіна та доцент кафедри прикладної психології Максим Грищенко.
Матеріали конференції, що увійшли до загального збірника, структуровані за декількома основними змістовними розділами, а саме:
- «Теоретико-методологічні основи аналізу і практика досліджень спів-буття особистості»;
- «Феноменологія со-буттєвості в контексті проблем психології безпеки»;
- «Особистість як суб'єкт спів-буття і феноменологія со-буттєвості в близьких відносинах»;
- «Проблеми со-буттєвості в освітньому просторі»;
- «Проблеми со-буттєвості в професійному співтоваристві».
Як зазначила полковник Перелигіна, матеріали конференції можуть використовувати у своїй діяльності психологи, філософи, педагоги, соціологи, працівники соціальної сфери, а також дослідники психологічних аспектів проблем особистості, її буття і со-буття.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Максима Грищенка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10