https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ став активним учасником науково-методичного семінару | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2012
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ став активним учасником науково-методичного семінару

Днями у Харківському університеті повітряних сил ім. І.Кожедуба відбувся науково-методичний семінар з теми «Проблеми кодування і представлення шифрів у телекомунікаційних системах». Організатором міжвузівського заходу став науково-дослідний центр Харківського університету повітряних сил, що займається питаннями обробки та передачі даних. Активним учасником семінару став начальник кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту України полковник служби ЦЗ Віталій Барбашин.
Як зазначив полковник Барбашин, жваве обговорення викликали питання щодо нових способів стиснення інформації та відеоматеріалів без втрати якості, а також уперше наголошувалось на новому підході до стиснення відеофайлів майже у п’ять разів.
При проведенні наукових міжвузівських заходів здійснюється обмін інноваційним досвідом між науковцями, що сприяє зміцненню контактів, розвитку новітніх науково-інформаційних технологій, модернізації освіти.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10