https://www.high-endrolex.com/10 «Роки людині до лиця». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.10.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

«Роки людині до лиця».

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Вшановували людей похилого віку і в нашому навчальному закладі.    10 жовтня 2012 року в училищі проходила відкрита виховна година «Роки людині до лиця», яку проводив викладач навчально-методичного відділу, куратор 24 групи 3-го курсу Сєдой Геннадій Дмитрович. 

Ведучі протягом вечора розповідали про повагу до людей похилого віку їхні проблеми, допомагали ведучим читачі, які прикрашали вечір чудовими віршами.

Родзинкою вечора стала незабутня зустріч із творчою людиною, письменником Рибаченком  Володимиром Степановичем, який розповів молодому поколінню про свою молодість, навчання, трудову та творчу діяльність. Порадував Володимир Степанович і гуморесками, де після розповіді про жіночу красу зірвав шквал овацій. Закінчив свій виступ шановний гість віршами про кохання та подарував училищу збірку своїх віршів із найщирішими побажаннями кохання, миру та злагоди. Піснею «Посвята батькам» у виконанні Василя Капітанюка курсанти та студенти подякували Володимиру Рибаченку за візит.

В кінці виховної години Сєдой Г.Д. попросив присутніх курсантів та студентів не забувати про своїх рідних та близьких, частіше телефонувати, відвідувати та піклуватися про них, адже час не стоїть на місці і золоті роки прийдуть до кожного.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10