https://www.high-endrolex.com/10 Питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Україні є нагальними для науковців НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2012
НУЦЗУ

Питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Україні є нагальними для науковців НУЦЗУ

Сьомий рік поспіль науково-педагогічні працівники кафедри автоматизованих систем безпеки та інформаційних технологій Національного університету цивільного захисту України є учасниками щорічної міжнародної конференції «Актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Україні».
Цьогоріч міжнародний форум пройшов 3-6 жовтня у Ялті. На конференцію з’їхалися понад 100 науковців із Польщі, Угорщини, Німеччини, Румунії та України з метою обговорення питань забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Організаторами масштабного заходу стали Український союз пожежної та техногенної безпеки та Державна інспекція техногенбезпеки України.
Учасники міжнародної конференції обговорювали питання створення та доповнення нормативних документів з урахуванням досвіду українських та іноземних фахівців: впровадження нових Державних Будівельних Норм «Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту» - внесення змін та доповнень, сучасний стан техногенної безпеки в Україні та напрямки підвищення результативності запобіжних заходів – перша редакція Державних Будівельних Норм «Автоматизовані системи раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення», основні задачі зі створення та впровадження системи централізованого пожежного та техногенного спостерігання, національні технічні стандарти щодо захисту від блискавки.
Начальник кафедри автоматизованих систем безпеки та інформаційних технологій Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Олександр Дерев’янко на міжнародному форумі виступив з доповіддю «Напрямки можливої співпраці Національного університету цивільного захисту України та підприємств, що є виробниками продукції протипожежного призначення».
Після пленарного засідання конференція продовжила свою роботу у секціях. Підсумком міжнародного форуму став круглий стіл, де також жваво обговорювались питання щодо подальшої співпраці між громадськими міжнародними організаціями.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10