https://www.high-endrolex.com/10 Відкрите заняття з екології | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2012
НУЦЗУ

Відкрите заняття з екології

Днями на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України було проведено відкрите заняття з теми «Природні ресурси та основи раціонального природокористування».
Доцент кафедри Сергій Артем’єв ознайомив майбутніх спеціалістів пожежної справи із визначенням природних ресурсів та їх класифікацією, довів основні завдання, принципи та напрями раціонального природокористування, визначив економічні інструменти раціонального природокористування.
Як зазначив, Сергій Робленович, заняття мало виховну мету - сформувати у слухачів екологічну свідомість та відповідальність щодо необхідності повсякденного застосування принципів раціонального природокористування.
Така форма проведення занять, як відкрите заняття, сприяє впровадженню досягнень педагогічної науки в практику і активному поширенню позитивного педагогічного досвіду, що, по суті, підвищує ефективність між кафедральної і міжвузівської методичної роботи.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10