https://www.high-endrolex.com/10 Свято для вихованців дитячого будинку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Свято для вихованців дитячого будинку

   Працівники факультету цивільного захисту та техногенної безпеки, а також члени курсантського та студентського самоврядування Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) опікуються вихованцями підшефного Кропивнянського дитячого будинку для дітей шкільного віку, розташованого у Золотоніському районі Черкаської області. Останнім часом дітей запрошують на всі урочисті заходи, що відбуваються в академії.
   От і в день чергового випуску навчального закладу, який відбувся 18 червня у присутності великої кількості гостей, 23 вихованці дитячого будинку мали змогу долучитися до свята, по завершенні якого дітей нагодували смачним обідом у курсантській їдальні та повезли на службовому автобусі академії на екскурсію до Черкаського зоопарку та на прогулянку з розвагами на дитячих атракціонах у парку 30-річчя Перемоги. Цього дня, окрім працівників факультету ЦЗ та ТБ АПБ дітьми опікувалися члени курсантського та студентського самоврядування, курсанти Віталій Скрипник (3 курс), Юрій Іващенко (2 курс), Дмитро Осипенко (2 курс) та Олександр Маріївський.


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10