https://www.high-endrolex.com/10 Академія пожежної безпеки відсвяткувала випуск слухачів заочної форми навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Академія пожежної безпеки відсвяткувала випуск слухачів заочної форми навчання

17 червня Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відсвяткувала випуск слухачів факультетів заочного та заочно-дистанційного навчання. Церемонія вручення дипломів пройшла у спортивно-оздоровчому комплексі навчального закладу. Її проводили ректор АПБ полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь, проректор академії по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько, начальник факультету заочного навчання підполковник служби цивільного захисту Віктор Гончар та декан факультету заочного та дистанційного навчання Віктор Дорофеєв.
Після оголошення рішення Державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» випускникам академії, які поєднували службу в підрозділах МНС України з навчанням, ректор академії привітав усіх присутніх, і насамперед – відмінників та нагородив кращих випускників нагрудним знаком академії «За заслуги» і Грамотами академії.
З числа випускників факультету заочного навчання отримали дипломи 188 спеціалістів (5 з них – дипломи з відзнакою) та 58 бакалаврів, з факультету заочного та дистанційного навчання – 24 магістри, 184 спеціалісти (10 з них – з відзнакою) та 127 бакалаврів (4 з них – з відзнакою).
Звертаючись до випускників з батьківським напуттям, полковник М. Кришталь, зокрема, побажав: «Нехай здобута вами освіта працює на вас, а ви – на нашу державу!»


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10