https://www.high-endrolex.com/10 Ще одна перемога Ігоря Приходька | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Ще одна перемога Ігоря Приходька

    Майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, переможець Чемпіонатів Європи і Кубку світу з кікбоксингу та Всесвітніх ігор з бойових мистецтв, викладач кафедри фізичної підготовки АПБ майор служби цивільного захисту Ігор Приходько в італійському місті Ріміні виборов третє місце у своїй ваговій категорії на Кубку світу – 2011 з кікбоксингу за версією «WAKO» (XVI Bestfighter Kickboxing WAKO World Cup 2011) серед чоловіків і жінок, де він брав участь у складі збірної України.
    Кубок світу проводився в Італії 16-й раз поспіль. Участь у змаганнях, що проходили з 2 по 6 червня, взяли 1900 спортсменів із 42 країн світу.
    Поєдинки проходили на десяти татамі і двох рингах одночасно з таких видів, як семі-контакт, лайт-контакт, фул-контакт, вільна композиція. За перемогу у кожній з дванадцяти вагових категорій боролися по 20-30, а в деяких – до 45 спортсменів. В середньому, українські спортсмени провели по чотири-п’ять поєдинків.
    Ігор Приходько, який вже має титул найсильнішого кікбоксера світу, цього разу в розділі фул-контакт у ваговій категорії до 81 кг виборов третє місце. За словами його тренера Дмитра Ткаченка, під час поєдинку черкаського рятувальника з італійським спортсменом за вихід у фінал судді поставилися до українця упереджено і перемогу віддали своєму спортсменові, який у фіналі програв росіянину.
    Нагадаємо, що на 15-му Кубку світу, що проходив у м. Ріміні минулого року, і в якому взяли участь 1860 спортсменів з 28 країн світу, Ігор Приходько був визнаний кращим спортсменом у розділі фул-контакт.
    Нині спортсмен готується до ряду підготовчих турнірів високого рівня, що завершаться в листопаді Чемпіонатом світу, який пройде в Ірландії.


На фото: момент змагань, переможець поєдинку – Ігор Приходько; фото на згадку про римський Колізей.


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10