https://www.high-endrolex.com/10 У ЗАПОРІЖЖІ ЗАВЕРШИЛИСЯ ЗМАГАННЯ КУБКУ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЗАПОРІЖЖІ ЗАВЕРШИЛИСЯ ЗМАГАННЯ КУБКУ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

    Спортсмени-легкоатлети з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, курсант 5 курсу Юлія Олішевська, майстер спорту України з легкої атлетики старший лейтенант служби цивільного захисту Олексій Гордієнко, спортсмен першого розряду, лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко та курсант 2 курсу Сергій Яцура у складі 25 членів збірної команди Черкаської області взяли участь у Кубку України з легкої атлетики в приміщенні, який пройшов у м. Запоріжжя 27-28 січня.
    Зважаючи на те, що участь у змаганнях брали 27 збірних з різних областей України, АР Крим, міст Київ та Севастополь, сьоме місце, яке черкащани посіли у загальному заліку з легкоатлетичних видів спорту, та шосте – у семиборстві (окремий залік) варто розглядати як достатньо вагомі і перспективні спортивні досягнення.
    Що ж до особистого заліку представників Академії пожежної безпеки, то Юлія Олішевська посіла п’яте місце у бігу на дистанції 400 метрів, а Олексій Гордієнко – п’яте місце (з двадцяти учасників) у легкоатлетичному семиборстві.
    А от Сергій Яцура успішно подолав свій етап (дистанцію у 200 метрів) у «Шведській естафеті» (складається з чотирьох етапів – бігу на 200, 400, 600 та 800 метрів), де він виступав у складі четвірки спортсменів разом із майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Віталієм Волошиним та майстрами спорту України з легкої атлетики Денисом Нечипоренком і В’ячеславом Олішевським (також випускник АПБ), і посів друге місце.

На фото: Олексій Гордієнко.

Фото з Українського легкоатлетичного сайту http://flacho.ucoz.ru (Федерація легкої атлетики Черкаської області)

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10