https://www.high-endrolex.com/10 РОКИ КУРСАНТСЬКО-СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ МАЮТЬ БУТИ ПАМ’ЯТНИМИ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.01.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

РОКИ КУРСАНТСЬКО-СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ МАЮТЬ БУТИ ПАМ’ЯТНИМИ!

    Протягом 2010 року в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України активно працювала Рада курсантського та студентського самоврядування. До нового складу, який був обраний у жовтні, увійшло 27 курсантів та студентів – представників усіх факультетів та курсів. Новообрана рада розпочала свою роботу з розробки нової редакції (відповідно до Постанови Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо питань студентського самоврядування) Положення про курсантське та студентське самоврядування АПБ. Було уточнено структуру ради, обрано її голову та заступників з напрямків діяльності.
    Головою ради стала курсант 4 курсу сержант служби цивільного захисту Олену Борсук. Її заступниками за напрямками діяльності обрані Олександр Салютін та Сергій Удовенко (з питань зовнішньої діяльності, зв'язків з іншими ВНЗ та інформування), Сергій Тарасов (із соціально-виховної, культурно-масової та спортивної роботи), Наталія Качур (з питань навчально-наукової діяльності).
    Члени ради здійснюють свою діяльність у рамках чотирьох секторів: навчальної та наукової діяльності, інформаційно-редакційного, спортивно-масового, соціально-виховного та культурно-масового.
    На першому засіданні ради був розглянутий та схвалений план роботи на І семестр 2010-2011 навчального року. Реалізуючи його, члени самоврядування взяли активну участь в організації та проведенні вечора відпочинку для першокурсників «Нумо, познайомимось!», екскурсій до Національного музею-заповідника імені Т.Г. Шевченка у місті Каневі та Національного дендропарку «Софіївка» у місті Умані.
    Третього листопада за ініціативи самоврядування було проведено благодійний концерт у Черкаському палаці культури «Дружба народів», а напередодні Міжнародного дня студента – тиждень здоров’я, що пройшов під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя». Протягом тижня відбулися зустрічі курсантів та студентів АПБ з представниками Черкаського обласного центру здоров’я, лікарями медичної служби АПБ, а також тематична виставка-конкурс стінних газет, в якій найбільш творчими та цікавими виявились роботи другокурсників. Також було організовано конкурс студентських творчих робіт «Осінній вернісаж» та фотовиставку «Студентське життя в об’єктиві».
    17 листопада під час урочистих заходів, які пройшли в клубі академії з нагоди відзначення Міжнародного дня студента, кращі курсанти та студенти були нагороджені нагрудним знаком АПБ «За заслуги» (зокрема, голова Ради курсантського та студентського самоврядування Олена Борсук), грамотами і подяками АПБ та місцевих і обласних органів виконавчої влади.
    Грудень розпочався зі співпраці з іншими навчальними закладами, зокрема, з проведення спільного вечора відпочинку «Будьмо знайомі» зі студентами Черкаського інституту банківської справи. Потім було проведено благодійну акцію «Твори добро на цій землі», у рамках якої відбулися традиційні хвилюючі зустрічі з дітьми-інвалідами Черкаського району та з вихованцями підшефного дитячого будинку, що розташований у селі Кропивна Золотоніського району Черкаської області.
    Завершився навчальний семестр сесією та новорічними канікулами. На новий рік і новий навчальний семестр у Ради курсантського та студентського самоврядування АПБ вже достатньо нових цікавих планів!


 

 

На фото: Олена Борсук

Рада курсантського та студентського
самоврядування АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10