https://www.high-endrolex.com/10 СПОРТСМЕНИ З АПБ ЗНОВУ ПОКАЗАЛИ ВИСОКІ РЕЗУЛЬТАТИ, ЦЬОГО РАЗУ – У ЗМАГАННЯХ З БОКСУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

СПОРТСМЕНИ З АПБ ЗНОВУ ПОКАЗАЛИ ВИСОКІ РЕЗУЛЬТАТИ, ЦЬОГО РАЗУ – У ЗМАГАННЯХ З БОКСУ

    Спортсмени-боксери з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) курсант 4 курсу Максим Алєксєєнко, курсант 3 курсу Михайло Семеняченко та студент 4 курсу Віталій Максимів взяли участь у змаганнях відбіркового Чемпіонату Черкаської області з боксу серед чоловіків та жінок до першості України з боксу 2011 року.
    Змагання проходили з 27 по 30 січня у місті Чигирин Черкаської області і зібрали під своїми прапорами близько 120 кращих боксерів, які боролися за першість у різних вагових категоріях.
У ході Чемпіонату кожен із вихованців Академії пожежної безпеки показав гарну фізичну підготовку і високий рівень спортивної майстерності, результатом яких стали звання чемпіона, яке Михайло Семеняченко виборов у ваговій категорії до 69 кг, та «срібні» перемоги Максима Алєксєєнка у ваговій категорії до 60 кг і Віталія Максиміва у ваговій категорії до 69 кг.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10