https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 15.05.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ВІДОМІ ЧЕРКАЩАНИ ЗНОВУ В СТІНАХ АКАДЕМІЇ

    У рамках проекту “Успішна людина – успішна держава”, ініційованого доктором історичних наук, професором кафедри гуманітарних та соціальних наук Тетяною Чубіною, в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) вже встигли побувати та поділитися із курсантами навчального закладу “формулою успіху” власного життя майстер спорту міжнародного класу Віктор Юрченко та голова опікунської ради Черкаської громадської міської організації “Об’єднання інвалідів та малозабезпечених верств населення “Світоч” Ігор Мельников.

    Продовжуючи цікаві для молоді зустрічі, 12 жовтня в академію прибули дуже різні за сферою діяльності люди – представник духовенства, настоятель Храму “Неопалима Купина” протоієрей В’ячеслав та перший заступник начальника Головного управління з питань взаємодії з органами державної влади та по роботі з персоналом ГУ МНС України в Черкаській області полковник служби цивільного захисту Сергій Сташенко.

    Сергію Івановичу, який пройшов шлях від курсанта Черкаського пожежно-технічного училища до полковника служби цивільного захисту, було чим поділитися з майбутніми рятувальниками. “Курсантські роки – особливі роки. І дружба, яка зароджується у вас під час навчання та несення служби – формування своєрідного елементу великого пожежного братерства”, – ділиться своїми думками Сергій Сташенко.

    Дивує надзвичайна простота шанованого полковника у спілкуванні з молоддю. Правдиво і щиро він відповідає на питання чарівної статі стосовно працевлаштування жінок та гендерної рівності у Черкаській області.
    Зацікавив курсантів і діалог із протоієреєм В’ячеславом, який у своїй бесіді розкрив не лише аспекти формування і розвитку особистості, а й ставлення церкви до кожної індивідуальності, основні постулати в православ’ї.

     Завдяки ініційованому Тетяною Чубіною проекту молодь зустрінеться також з видатним істориком нашого краю Миколою Бушиним, який залюбки поділиться власним досвідом роботи на науковій ниві.



 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10