https://www.high-endrolex.com/10 ЧЕРКАСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЧЕРКАСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ

    З 20 по 26 вересня проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) полковник с.ц.з. Ігор Тищенко на запрошення начальника Центру пожежної безпеки м. Рошешуар та мера цього ж міста перебував у Французькій Республіці, де взяв участь у роботі 117-го Національного конгресу пожежників Франції (м. Ангулем). До складу делегації від МНС України також увійшов начальник міського управління МНС України в Черкаській області підполковник с.ц.з. Станіслав Басараб.

    Українські рятувальники мали змогу ознайомитися з роботою добровільних пожежних команд, державних пожежних підрозділів та об’єктової пожежної частини аеропорту м. Лімож, налагодити контакти з представниками різних організацій, що займаються допомогою пожежним службам в країнах Східної Європи, а також з представниками Французької школи пожежних офіцерів та Французького Центру підготовки пожежників для аеропортів в м. Шатору. Була досягнута принципова згода щодо розвитку співпраці між Академією пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України, ГУ МНС України в Черкаській області та державними і громадськими організаціями у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки Французької Республіки.

    Українська делегація користувалася значною увагою з боку представників пожежних служб інших країн та засобів масової інформації, що висвітлювали роботу конгресу. Відеорепортаж інтерв’ю з полковником с.ц.з. І.Ю. Тищенком був навіть розміщений на офіційному сайті конгресу та демонструвався в ефірі місцевого телеканалу.


 

 

Старший науковий співробітник
відділу наукової роботи
та міжнародного співробітництва АПБ
майор с.ц.з.
Максим Удовенко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10