https://www.high-endrolex.com/10 ГИРЬОВИЙ СПОРТ – СПОРТ СИЛЬНИХ ЧОЛОВІКІВ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ГИРЬОВИЙ СПОРТ – СПОРТ СИЛЬНИХ ЧОЛОВІКІВ

    3 жовтня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбувся Чемпіонат з гирьового спорту, де за звання найсильніших у п’яти вагових категоріях змагалися курсанти та студенти чотирьох факультетів навчального закладу (10 збірних команд).

    В особистому заліку у ваговій категорії до 65 кг перемогу здобув курсант 2 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД) Руслан Романюк. У решті вагових категорій чемпіонські титули вибороли члени збірної команди академії з важкої атлетики, тренером якої є багаторазовий призер чемпіонатів України з гирьового спорту, заступник начальника 2 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Лаврусенко: у ваговій категорії до 70 кг – курсант 2 курсу ФППД Андрій Тютюнник, у ваговій категорії до 80 кг – курсант 3 курсу ФППД Руслан Алексєєнко, у ваговій категорії до 90 кг – курсант 4 курсу ФППД Богдан Копил, а у ваговій категорії 90+ – третьокурсник ФППД Олександр Поперечний, визнаний у минулому році найсильнішим з курсантів академії.

    У загальнокомандному заліку перше та друге місця відповідно здобули збірні команди третього та другого курсу ФППД. Третє місце вибороли курсанти другого курсу ФПРД.

    Відтепер кращі гирьовики навчального закладу готуються до Чемпіонату обласної ради ФСТ “Динамо”, який відбудеться вже наприкінці цього тижня.


 

 

Ірина Мельник
Фото Миколи Шарого
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10