https://www.high-endrolex.com/10 ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

    В перший день жовтня в клубі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти та Дня ветерана (1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку).
На початку зібрання до присутніх з вітальним словом звернувся перший проректор академії з навчальної та методичної роботи полковник служби цивільного захисту Сергій Демченко. Він же оголосив святкові накази ректора академії полковника служби цивільного захисту Миколи Кришталя і начальника Головного управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та вручив нагороди кращим педагогам навчального закладу.

    За високий професіоналізм, активну участь у розвитку національної освіти, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою Головного управління освіти і науки Черкаської ОДА було нагороджено доцента кафедри загально-технічних дисциплін, кандидата технічних наук Анатолія Алєксєєва, викладача кафедри філософії і мовної підготовки Ольгу Крічкер, доцента кафедри безпеки електроустановок та охорони праці кандидата технічних наук Олександра Кулініча, начальника кафедри техніки, кандидата технічних наук, підполковника служби цивільного захисту Сергія Стася та професора кафедри гуманітарних та соціальних наук, доктора історичних наук Тетяну Чубіну. Вітання колективу Академії пожежної безпеки від рятувальників Черкащини та нагороди від начальника ГУ МНС України в Черкаській області генерал-майора служби цивільного захисту передав його перший заступник полковник служби цивільного захисту Сергій Сташенко.

    Було надане право привітати присутніх та вручити нагороди і голові профспілки академії Віктору Дорофеєву.
Після урочистої частини відбувся святковий концерт, організований силами учасників художньої самодіяльності навчального закладу.


 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10