https://www.high-endrolex.com/10 КУРСАНТИ АПБ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У КУБКУ УКРАЇНИ З ППС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

КУРСАНТИ АПБ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У КУБКУ УКРАЇНИ З ППС

    Збірна команда з пожежно-прикладного спорту Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяла участь у змаганнях на Кубок України з пожежно-прикладного спорту, які проходили у м. Алушта АР Крим з 29 вересня по 2 жовтня і стали завершальними для прикладників України у спортивному сезоні 2010 року.

    За перемогу у змаганнях боролися 15 збірних команд з пожежно-прикладного спорту, що були визнані кращими з-поміж 31 збірної за результатами літнього Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту.
    У програму Кубка України з ППС входило п’ять вправ: вправа зі штурмовою драбиною, подолання стометрової смуги з перешкодами, двоборство (за результатами двох попередніх вправ), пожежна естафета 4х100 метрів та бойове розгортання.
Майбутні рятувальники з Академії пожежної безпеки посіли сьоме загальнокомандне місце. Чемпіонами змагань стали рятувальники м. Києва, друге місце вибороли прикладники з м. Одеси, третє – з Волині.


 

 

Світлана Єренкова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10