https://www.high-endrolex.com/10 Викладач кафедри НУЦЗУ С.О. Гура представила НУЦЗУ на науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2017
НУЦЗУ

Викладач кафедри НУЦЗУ С.О. Гура представила НУЦЗУ на науково-практичній конференції

05 квітня 2017 року відділенням НСПП в Харківській області спільно з Харківським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України проведено науково-практичну конференцію з теми «Вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні».
Для участі у конференції відділенням НСПП в Харківській області було запрошено як науковців, так і безпосередніх представників сторін соціального діалогу. Учасниками заходу стали близько 80 осіб: викладачі та аспіранти ХарРІ НАДУ; науковці Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Національного університету цивільного захисту України,  Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Приватного вищого навчального закладу «Харківський соціально-економічний інститут»; фахівці Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», Об'єднання профспілок Харківської області, галузевих  профспілок, представники Харківського обласного центру зайнятості та Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області; трудові арбітри, незалежні посередники, студенти та слухачі вищих навчальних закладів; представники засобів масової інформації та інші зацікавлені особи. 
Роботу конференції відкрив начальник відділення НСПП в Харківській області С. Лайков, який привітав учасників та гостей заходу, визначив мету та завдання науково-практичної конференції. Учасникам конференції було зачитано звернення Голови Ради Федерації роботодавців України Д. Олійника та Президента Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління Є. Романенка. У зверненнях підкреслювалась важливість проведеного заходу для процесу налагодження діалогу між сторонами соціально-трудових відносин та роль в ньому Національної служби посередництва і примирення.
Під час обговорення питань вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні із доповідями виступили: кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри права та європейської інтеграції ХарРІ НАДУ Л. Величко; заступник начальника відділення НСПП в Харківській області Г. Клочко; заступник Голови Об'єднання профспілок Харківської області С. Волков; виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківщини О. Білоцерківська; виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» В. Григор’єв; кандидат юридичних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Л. Кулачок-Тітова; кандидат економічних наук, доцент кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця Л. Гордієнко; кандидат педагогічних наук, викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах Національного університету цивільного захисту України С. Гура; заступник начальника управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області Л. Культурбаєва.
Учасники конференції із зацікавленням вислухали доповідачів. Відбулось жваве обговорення піднятих в ході виступів проблем. Науково-практична конференція сприяла поширенню інформації про Національну службу посередництва і примирення, розширенню взаємодії усіх сторін соціального діалогу у напрямку позитивного врегулювання колективних трудових спорів (конфліктів); дозволила здійснити обмін досвідом у забезпеченні розвитку соціального діалогу на всіх його рівнях.
Слід відзначити, що в ході підготовки конференції відділенням були отримані та узагальненні матеріали, надіслані науковцями, практиками та представниками сторін соціального діалогу, що дало змогу розширити коло учасників заходу та інформаційне наповнення науково-практичної конференції. За результатами конференції всі подані матеріали будуть розміщені в електронному збірнику тез.
http://edu-mns.org.ua/img/news/7100/IMG_3653_2.JPG
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/7100/IMG_3629.JPG
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/7100/IMG_3626_1.JPG
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/7100/IMG_3712.JPG
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10