https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.03.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека»

У лютому-квітні цього року тривав ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році. Так, шостий рік поспіль Національний університет цивільного захисту України є базовим з проведення інтелектуальних перегонів з галузі наук «Цивільна оборона та пожежна безпека» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1266 від 20.10.2016р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році».
30 березня у конференц-залі навчального закладу проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов вручив нагороди переможцям та призерам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі наук «Цивільна оборона та пожежна безпека». Він вітав учасників та, зокрема, зазначив, що сьогодні Національний університет цивільного захисту України є надійним гарантом збереження наукових традицій і центром розвитку курсантсько-студентської науки в багатьох галузях технічного та гуманітарного спрямування.
Галузева конкурсна комісія ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека».забезпечила рецензування 58 студентських наукових робіт, що надійшли з 27 вищих навчальних закладів різних регіонів нашої держави. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 27 молодих науковців із 24 вищих навчальних закладів нашої держави.
У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Цивільна оборона та пожежна безпека» дипломи І ступеня отримали 4 учасники, дипломи ІІ ступеня — 6, дипломи ІІІ ступеня — 10 молодих науковців.
Інші учасники заохочені подяками. Диплом І ступеня отримав курсант 3-го курсу факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Олександр Іванов. Його науковим керівником є викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Яків Кулик.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10