https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ стартувала Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ стартувала Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту»

29 березня в Національному університеті цивільного захисту України розпочалася Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». У форумі взяли участь майже 500 молодих науковців з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Польщі, Казахстану та багатьох регіонів України.
Вітав присутніх проректор з наукової роботи університету полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. Він зазначив, що проведення щорічної наукової конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» на базі НУЦЗУ стало традиційним і щороку набуває все більшої актуальності в сучасному науковому просторі.
В перший день міжнародна науково-практична конференція розпочала свою роботу у пленарному режимі. Тематика доповідей на науковому форумі була різноманітною та охопила питання профілактики надзвичайних ситуацій, організації управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів, гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт, аварійно-рятувальної, спеціальної та військової техніки, інформаційних технологій та математичного моделювання, психологічного забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів, безпеки життєдіяльності, екологічних проблем тощо. Вперше учасниками конференції стали молоді вчені кафедри військової підготовки університету. У ході пленарного засідання відбувся відеоконференцзв’язок із Гомельським філіалом університету цивільного захисту МНС Республіки Білорусь та Кокшетауським технічним інститутом МНС Республіки Казахстан.
Надалі робота конференції продовжила свою роботу у восьми секціях.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Дар'ї Ахмадуліної

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10