https://www.high-endrolex.com/10 Продовжується співпраця між науковцями Національного університету цивільного захисту України та Національною академією Національної гвардії України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.04.2017
НУЦЗУ

Продовжується співпраця між науковцями Національного університету цивільного захисту України та Національною академією Національної гвардії України

31 березня 2017 року на курсах післядипломної освіти з питань організації та проведення психологічної роботи у військових частинах Національної гвардії України, які проходять на базі Національної академії Національної гвардії України для офіцерів-психологів, виступили фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України: доктор психологічних наук, професор О.В. Тімченко з теми «Чи спроможна сучасна психологічна наука зрозуміти, допомогти та захистити наших воїнів?» та кандидат психологічних наук, доцент В.Є. Христенко за темою «Використання фейків у пропаганді під час гібридної війни».

Нагадаємо, що науковці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України надають науково-практичну допомогу керівному складу Національної гвардії України в питаннях сучасної розбудови служби психологічного забезпечення.

За участі науковців нашого вишу розроблена нормативно-правова база, що регламентує сучасну діяльність психологів Національної гвардії України.

Фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України здійснювали у складі спеціально створених комісій об’єктивний і незалежний професійно-психологічний відбір кандидатів на посади підрозділів психологічних служб військових частин Національної гвардії України.

Наразі плідна співпраця психологів двох вітчизняних відомств триває…

 

 

Лєбєдєва С.Ю. - начальник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології НДЦ.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10