https://www.high-endrolex.com/10 Курсант НУЦЗУ отримав диплом III ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.04.2017
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ отримав диплом III ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук.

27-31 березня в НТУ «ХПІ» було проведено підсумкову студентську науково-практичну конференцію, всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі наук «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка. За результатами доповіді курсанта 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України Капральчука Олександра з теми «Дослідження роботи рятувальників в системі «рятувальник - засоби порятунку і захисту  - екстремальне середовище» було нагороджено дипломом III ступеня. Науковим керівником Олександра Капральчука є начальник кафедри пожежної та рятувальної підготовки Павло Анатолійович Ковальов.

 

   DSC01181.JPG (400×300)      

 

DSC01194.JPG (400×300)

Novyj_risunok.png (300×423)

Novyj_risunok_(1).png (300×422)

Начальник кафедри ПтаРП полковник служби ЦЗ Ковальов П.А.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10