https://www.high-endrolex.com/10 Наукові основи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.12.2006
НУЦЗУ

Наукові основи

Науковий процес в Університеті цивільного захисту України, як і в кожному вищому навчальному закладі зокрема,  – неодмінна першочергова складова його життєдіяльності. Про ефективність та актуальність наукового життя свідчать проведені науково-практичні конференції. Пізнавальним і надзвичайно корисним став такий захід „Актуальні проблеми наглядово-профілактичної діяльності МНС України””, проведений 19 грудня факультетом цивільного захисту населення і територій Університету (начальник – кандидат технічних наук, доцент полковник внутрішньої служби Володимир Андронов).

Про актуальність піднятих на конференції питань свідчить участь представників різних відомств та навчальних закладів, а саме: Державного Науково-дослідного інституту, закритого акціонерного товариства  ”АЛАЙ” (м. Київ), Головного управління МНС України в Харківській області, ТОВ «Живе повітря», Національного технічного університету “ХПІ”, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету тощо. Під час конференції обговорювались такі нагальні питання, як пожежна профілактика технологічних процесів виробництв та техногенної безпеки, профілактика надзвичайних ситуацій у населених пунктах, нормативно-правове регулювання діяльності органів та підрозділів МНС України, системи автоматичного протипожежного захисту об’єктів, безпека життєдіяльності та екологія. Після пленарного засідання тривала робота у секціях.

Проведення таких заходів свідчить про те, що наукове життя в університеті вирує, навчальний заклад, як це і потрібно, життєдіє у повному обсязі.

Прес-центр університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10