https://www.high-endrolex.com/10 В університеті видано новий електронний підручник | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2006
НУЦЗУ

В університеті видано новий електронний підручник

В університеті видано новий електронний підручник  “Організація аварійно-рятувальних робіт” В.Г. Аветисян, Ю.М. Сенчихін, С.В. Кулаков, В.В. Тригуб. За загальною редакцією В.П. Садкового. 

У підручнику наведено поняття про надзвичайні ситуації та їх класифікація. Викладено основи професійної підготовки рятувальників, основні етапи та засоби механізації аварійно-рятувальних робіт. Розглянуто організацію аварійно-рятувальних робіт в зоні хімічного ураження, у разі руйнування будівель і споруд, дорожньо-транспортних подій, рятувальні роботи на воді. Висвітлено основи долікарської допомоги під час проведення аварійно-рятувальних робіт. Підручник  містить 21 відеоролік та систему самотестування.

Рекомендовано для курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів МНС України, практичних працівників пожежно-рятувальних підрозділів служби цивільного захисту МНС України, а також може бути корисним викладачам навчальних закладів МНС України.

За справками звертатися у редакційно-видавничу групу університету. тел.: 8(057)707-34-53

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10