https://www.high-endrolex.com/10 Фахівців ЛДУ БЖД МНС планують залучити до реконструкції Львівського аеропорту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2011
ЛДУ БЖД

Фахівців ЛДУ БЖД МНС планують залучити до реконструкції Львівського аеропорту

6 червня у Львові відбулася робоча нарада щодо реконструкції Львівського аеропорту. Планується, що фахівці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС візьмуть участь у розробці інженерно-технічних рішень з питань безпеки та цивільного захисту.
 Група наших науковців вже здійснила розрахунок часу та шляхів евакуації людей на Львівському стадіоні, який будують до Євро-2012. 
Проректор університету Василь Ковалишин розповів, що «Міжнародний аеропорт Львів» будується повністю за державні кошти. «Сьогодні є єдине завдання: ввести Львівський аеропорт у мережу авіаперевезень. Завдання місцевої влади започаткувати рейси до Америки, Китаю, Африки. Для того, щоб «Міжнародний аеропорт Львів» (він буде третім в Україні) був у світовій системі авіаперевезень. Зрозуміло, що економіка Львівщини буде мати від цього дивіденди, зокрема туризм, вантажні перевезення. Ми розуміємо, коли є комунікація зі всім світом, це дуже добре для економіки всієї області. Наших фахівців планують залучити до одного з головних питань проекту, який стосуються безпеки людей», - додав В.Ковалишин.
Розрахунки та поради фахівців Львівського університету МНС потрібні на найбільших об'єктах, які будують до футбольного чемпіонату - стадіоні та аеропорті.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10