https://www.high-endrolex.com/10 Представники МНС України відбули до Андорри для участі у Міжнародному саміті з питань безпеки людини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2011
ЛДУ БЖД

Представники МНС України відбули до Андорри для участі у Міжнародному саміті з питань безпеки людини

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Михайло Козяр та начальник інституту цивільного захисту Тарас Рак відбули до Андорри для участі у засіданні Генеральної Асамблеї Європейської асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини. Саміт проходитиме 7-10 червня у м. Андорра ла Велла.
М. Козяр розповів, що учасники саміту обговорять питання підготовки до надзвичайних ситуацій, які виникають внаслідок землетрусів, організація рятувальних робіт у важкодоступних місцях, в гірській місцевості, висотних будівлях тощо. Також розглянуть питання ліквідації техногенних аварій, які виникають внаслідок надзвичайних ситуацій природного характеру.
У 2009 році Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС прийняли до Європейської Асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). Вступ до Асоціації закріпив дружні відносини між пожежно-рятувальними службами і вищими навчальними та науковими закладами України та країн Європи, дозволив використовувати досвід європейських країн з питань забезпечення безпеки людей, координації спільних дій між рятувальними службами України та Європейських держав під час масштабних надзвичайних ситуацій, розробляти спільні стандарти та концепції безпеки, використовувати наукові напрацювання та досвід підготовки фахівців.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10