https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі НУЦЗУ задоволені успішністю вихованців ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2011
НУЦЗУ

Викладачі НУЦЗУ задоволені успішністю вихованців !

Загалом в олімпіаді взяло участь 43 конкурсанти, які відповідали на 4 оригінальних питання. Під час відповідей треба було виявити навички використання нормативної літератури, методик розрахунків параметрів роботи водопровідних мереж та насосно-рукавних систем, прийняття рішень за підсумками перевірки проектних даних.

  
 
 
 
Найбільш повно відповів на питання курсант Коломієць В.С., яий отримав максимальний бал і дипломи І ступеню. Диплом ІІ ступеню вибороли курсанти Мочерад М.М. та Кравчук А.В. За треті місця сперечалися курсанти Рябушенко О.В. та Мацуєв І.О., які отримали рівну кількість балів. Наздогнати переможців іншим учасникам не дозволили неточності у трактуванні нормативних вимог та проведенні розрахунків.
Вітаємо переможців олімпіади з дисципліни „Спеціальне водопостачання” 2011 року та всіх її учасників! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і завжди досягати поставленої мети!
 
Курсанти 3 курсу факультету пожежної безпеки
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10