https://www.high-endrolex.com/10 ПСИХОЛОГИ АПБ ДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ПСИХОЛОГИ АПБ ДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ

    Між Академією пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м.Черкаси) та іншими вищими навчальними закладами нашого регіону вже давно існують приязні стосунки. Тому не дивно, що керівництво академії пропозицію щодо ознайомлення студентів психологічного факультету Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького (ЧНУ ім. Б. Хмельницького) із роботою практичних психологів навчального закладу не лише прийняло, а й зробило щорічною акцією.

    Цього року, з 11 по 15 жовтня, сімдесят першокурсників ЧНУ ім. Б. Хмельницького не тільки познайомилися із метою та завданнями психолога в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, а й мали змогу, тренуючись в одяганні бойового одягу та спостерігаючи за виїздом бойових розрахунків навчальної пожежно-рятувальної частини академії на умовну пожежу, відчути особливості такої небезпечної і водночас вкрай необхідної людям професії рятувальника.
    На думку начальника сектору психологічного забезпечення підполковника служби цивільного захисту Сергія Мордюшенка, такі товариські зустрічі допоможуть майбутнім психологам скласти уявлення про роботу психологічної служби в екстремальних умовах.


 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10