https://www.high-endrolex.com/10 КУРСАНТИ АПБ – ПРИЗЕРИ “ДИНАМІАДИ – 2010” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

КУРСАНТИ АПБ – ПРИЗЕРИ “ДИНАМІАДИ – 2010”

    Четверо спортсменів-курсантів з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі збірних команд Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи взяли участь у чемпіонатах ФСТ “Динамо” України за програмою комплексних змагань “Динаміада – 2010”.

    Змагання, що проходили з 6 по 7 жовтня на базі навчально-спортивної бази “Динамо” у м. Феодосії, зібрали збірні команди дев’яти силових відомств України, які змагалися в рукопашному бою, боротьбі самбо та легкоатлетичному кросі.

    В особистому заліку спортсмени Академії пожежної безпеки показали високі результати та посіли призові місця: Юлія Олішевська (курсант 5 курсу) стала бронзовою призеркою в змаганнях з легкоатлетичного кросу на дистанції 1 км, Дмитро Єрмоленко (курсант 4 курсу) виборов срібло в змаганнях з боротьби самбо у ваговій категорії до 57 кг, Віталій Самусенко (курсант 4 курсу) та Олександр Малюк (курсант 5 курсу) посіли відповідно друге та третє місця в рукопашному бою у ваговій категорії до 80 кг.



 

 

Ірина Мельник
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10