https://www.high-endrolex.com/10 127 першокурсників на навчально-тренувальному полігоні НУЦЗУ долатимуть свої перші випробування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.08.2016
НУЦЗУ

127 першокурсників на навчально-тренувальному полігоні НУЦЗУ долатимуть свої перші випробування

15-30 серпня на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України в урочищі Фігурівка Чугуївського району триватиме табірний збір для першокурсників набору 2016 року.
Сьогодні, 15 серпня, 127 юнаків та дівчат виїхали на навчально-тренувальний полігон з метою проходження справжньої школи життя для майбутніх рятувальників. Протягом двох тижнів триватиме так званий “курс молодого бійця" - перевірка новачків на витривалість, зміцнення дружних та товариських стосунків. Дівчата опановуватимуть «ази» обраної професії поряд із юнаками, виняток становитимуть нормативи з фізичної підготовки. Очолить табірний збір проректор по службі полковник служби цивільного захисту Олег Семків.
Два тижні вдалині від рідної домівки молоде поповнення НУЦЗУ знайомитиметься із розпорядком дня навчального закладу, курсантськими обов’язками, вчитиметься долати фізичні та психологічні навантаження. З першокурсниками проводитимуться психологічні дослідження, соціально-гуманітарна робота, а також на них чекають цікаві та пізнавальні виховні години.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10