RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2016
НУЦЗУ

Команда юних рятувальників із Миколаївської області стала переможцем XIV Всеукраїнського збору-змагання «Школа безпеки»

1-6 липня на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України у с. Фігурівка Харківської області тривав XIV Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» за підтримки Міністерства молоді та спорту України,  ДСНС УКраїни, НУЦЗУ.
5 липня відбулося урочисте закриття заходу. Школярі з різних регіонів нашої держави на навчально-тренувальному полігоні університету пройшли справжню школу майбутніх рятувальників, майже професіонально демонструючи свої знання і вміння на усіх видах змагань. 200 юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років протягом тижня на навчально-тренувальному полігоні НУЦЗУ брали участь у різних видах змагань з рятувальної справи, підвищували рівень знань з питань безпеки життєдіяльності, практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях, а також фізичної та психологічної підготовки, поглиблювали свої знання з основ цивільного захисту, пожежної безпеки, проведення рятувальних під час ліквідації наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха та надання домедичної допомоги. Випробування залишились позаду. Нарешті стали відомими команди-переможниці. І місце у загальнокомандному заліку посіла команда із Миколаївської області, срібним призером змагань «Школи безпеки» стала команда із Запорізької області, а бронзу виборола збірна Вінницької області. Показали високий рівень підготовки та здобули перші й призові місця в окремих видах змагань команди із Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської , Івано-Франківської областей.
Не є важливим, хто став переможцем зборів-змагань, зазначив проректор з персоналу НУЦЗУ полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, основне – всі учасники потоваришували, всіляко пропагували здоровий та безпечний спосіб життя, пропагували благородну, але вкрай небезпечну професію рятувальника.
Учасники заходу завдячують організаторам заходу  - Міністерству молоді та спорту України, ДСНС УКраїни, НУЦЗУ.
Збір-змагання завершився, але залишив по собі незабутні враження та яскраві спогади.

 

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.