RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2016
НУЦЗУ

З 11 липня в НУЦЗУ стартує вступна кампания - 2016

Як повідомив прес-службі відповідальний секретар приймальної комісії університету підполковник служби цивільного захисту Віталій Асоцький, з 6 до 12 серпня зарахують контрактників. Сертифікати ЗНО будуть прийматись тільки 2016-року.
«Робота приймальної комісії здійснюється в умовах гласності та прозорості. На стендах приймальної комісії  НУЦЗУ розміщено правила прийому до навчального закладу, копії ліцензій та сертифікатів, обсяги державного замовлення, порядок подання та розгляду апеляцій, порядок зарахування абітурієнтів, номери консультативних телефонів», - зауважив Віталій Асоцький. Значною мірою хід вступної кампанії полегшується системою подачі електронних заяв від вступників через мережу Інтернет
Члени приймальної комісії зазначають, що прийом документів відбувається у звичайному режимі і без  ускладнень. Під час подачі документів абітурієнти отримують усі необхідні консультації та компетентну допомогу.
Провадження освітньої діяльності в НУЦЗУ здійснюється відповідно до ліцензій МОН.
Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців  за напрямами (спеціальностями):
«Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Охорона праці», «Хімічна технологія», «Психологія», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
Треба зауважити, що кандидати на навчання в НУЦЗУ за держзамовленням (майбутні курсанти)  прибувають в НУЦЗУ 19 липня. Вони складатимуть екзамен з фізичної підготовки на спортмайданчику університету у період з 20 до 24 липня. Нагадаємо, аби стати курсантом НУЦЗУ, юнакові треба: підтягнутися на перекладині 17 разів і отримати 200 балів (за 9 підтягувань кандидат на навчання отримає 130 балів, а 8 підтягувань взагалі у залік не пройдуть); пробігти 100 метрів за 13 секунд і отримати 200 балів (результат 14,4 дасть найнижчий можливий бал); у перегонах на 1000 метрів  кандидат отримає 200 балів, якщо цю дистанцію промине за 3 хвилини 14 секунд, а найнижчий можливий прохідний бал  отримає за результат 3 хвилини 42 секунди. Для кандидатів на навчання іспит із фізкультури вирішальний.
Як повідомив прес-службі НУЦЗУ начальник сектора по роботі з перемінним складом  підполковник служби цивільного захисту Андрій Петров, станом на 11 липня  із обласних гарнізонів ДСНС України надійшло до приймальної комісії університету 280 особових справ кандидатів на навчання за держзамовленням. Орієнтовно курсантами перших курсів за усіма напрямами підготовки – пожежна безпека, цивільний захист, охорона праці, хімічна технологія, психологія, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування -  стануть   142  хлопців і дівчат.
Студенти перших курсів теж матимуть можливість навчатись за всіма вищезазначеними напрямами підготовки.
Усю необхідну інформацію можна отримати на сайті університету  nuczu.edu.ua, за телефоном (057)707-34-06,  в приймальній комісії за адресою вул.Чернишевська, 94.
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.