https://www.high-endrolex.com/10 Результати науково-дослідної роботи молодих науковців нашого університету | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.08.2016
НУЦЗУ

Результати науково-дослідної роботи молодих науковців нашого університету

До Національного університету цивільного захисту України надійшов заключний звіт науково-дослідної роботи «Критерії попереднього відбору територій та об’єктів на землях військово-оборонної галузі з метою віднесення їх до складу природно-заповідного фонду України» (шифр – «Земля-Еко», номер держреєстрації 0216U000127), яка сумісно виконувалась Гвардійським факультетом військової підготовки імені Верховної Ради України Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та Національним університетом цивільного захисту України.
Від нашого університету співвиконавцем даної роботи виступив курсант 3-го курсу соціально-психологічного факультету Арсеній Дядченко.
За результатами роботи отримано проект військового стандарту «Інструкція щодо проведення інвентаризації земель військово-оборонної галузі з метою створення (оголошення) на них територій та об’єктів природно-заповідного фонду».
Із заключним звітом НДР можна ознайомитись у відділі організації науково-дослідної роботи НУЦЗ України.
Поздоровляємо Арсенія Дядченка із успішним завершення цієї наукової розробки, а також бажаємо йому та всім молодим науковцям нашого університету успіхів та творчої наснаги на науковій ниві!
 
Відділ організації науково-дослідної роботи
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10