https://www.high-endrolex.com/10 Змагання за звання «Краща ланка ГДЗС» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.09.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Змагання за звання «Краща ланка ГДЗС»

4 вересня в Черкасах на базі навчально-тренувального комплексу ДПРЧ №19 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «АЗОТ» серед пожежно-рятувальних підрозділів області відбулися змагання за звання “Краща ланка ГДЗС пам’яті Ігора Свідіна”.
У цих змаганнях взяли участь 26 команд газодимозахисників, які прибули з кожного району області та команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Рятувальники змагалися у виконанні двох спеціальних комплексних вправ, а саме: підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти, рятування потерпілого за допомогою рятувальної мотузки та виконання силової вправи «колесо». Також представники команд проводили розвідку в димокамері з пошуком потерпілого і подачею ствола РСК-50 до осередку умовної пожежі та оперативне розгортання ланки ГДЗС від автоцистерни з подачею 2-х стволів РС-50 (РСК-50) з поразкою мішені. Потім учасники долали вогневу смугу та здавали іспит із теоретичної підготовки.
До складу команди ЧІПБ входили курсанти 3-го курсу Олександр Швидкий, Іван Нечипоренко, Владислав Уланович, Олександр Шустовіцкий та водій НПРЧ інституту прапорщик с. ц .з. Максим Горовенко.
У загальнокомандному заліку представники інституту зайняли третє місце.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10