https://www.high-endrolex.com/10 Новини з навчального полігону | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.05.2011
НУЦЗУ

Новини з навчального полігону

Продовжується табірний збір 2011року.
Завдяки зусиллям ради самоврядування курсів на навчальному полігоні продовжується активна спортивна та культурно-масова робота.
У суботу та неділю фізоргами курсів було організовано спортивне свято. В програмі свята: крос 3000 м., змагання з міні-футболу та волейболу між навчальними групами курсів на першість табірного збору. Вітаємо факультет пожежної безпеки з перемогою в кросі. В індивідуальній першості з кросу на 3000 метрів перемогли курсанти факультету оперативно-рятувальних сил, а саме : Рудчик Олексій, Токаренко Владислав та Подгорецький Костянтин.
У неділю було організовано відвідування особовим складом курсів краєзнавчого музею та картинної галереї  м. Чугуєва, після чого відбувся розважальний концерт художньої самодіяльності курсів, на якому курсанти мали змогу показати таланти своїм товаришам. Кожен з присутніх отримав масу задоволення та позитивних емоцій.
Планується проведення легкоатлетичного кросу на 5000 метрів та інших культурних й спортивних заходів, чекайте новин…

Рада самоврядування 1- х курсів

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10