https://www.high-endrolex.com/10 З нагоди Дня науки в Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2011
НУЦЗУ

З нагоди Дня науки в Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості

20-го травня у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України відбулися урочистості з нагоди Дня науки. Відкриваючи захід, проректор з наукової роботи полковник служби ЦЗ Володимир Андронов, зазначив, що сьогодні в університеті працюють 272 наукових і науково-педагогічних працівників, серед яких – 21 доктор і 138 кандидатів наук. Вагомими кроками у розвитку наукової діяльності в цьому навчальному році стали: захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук Тарасенком О.А. (науковий консультант – Ю.О.Абрамов); захист трьох дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю «Пожежна безпека», захист восьми дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук за спеціальністю «Психологія діяльності в особливих умовах»; проведення Міжнародної наукової конференції курсантів і студентів «Запобігти, врятувати, допомогти»; отримання трьох патентів на винахід та одного патенту на корисну модель.
Ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий вітав присутніх із святом та вручив почесні грамоти за значний особистий внесок у підготовку наукових кадрів, організацію та проведення наукових досліджень науково-педагогічним працівникам навчального закладу. Ректорові навчального закладу було присвоєно вчене звання професора кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10