https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне практичне заняття з електротехніки! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2011
НУЦЗУ

Виїзне практичне заняття з електротехніки!

20.05.2011 розпочалися виїзні практичні заняття з навчальної дисципліни «Електротехніка та пожежна профілактика в електроустановках» з курсантами 3-го курсу факультетів оперативно-рятувальних сил  та пожежної безпеки. Заняття проводиться на Комунальному підприємстві «Харківський вагоноремонтний завод», яке здійснює капітальний ремонт наземного рухомого електричного транспорту (трамвай, тролейбус). Курсанти мають можливість визначити пожежну небезпеку не тільки електричного обладнання, що задіяне у технологічному процесі ремонту (фарбування, просочування, зварювання тощо), але й безпосередньо трамваїв та тролейбусів, які знаходяться на заводі у розібраному стані.
Заняття проводять науково-педагогічні працівники кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій: полковник служби цивільного захисту Кулаков О.В., підполковник служби цивільного захисту Хоменко В.С., капітан служби цивільного захисту Григоренко О.М. У першому занятті безпосередню участь прийняв Головний інженер КП «ХВРЗ».
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10